Gość
nie no wydaje mi się, że na tym poziomie rozwoju co my mamy, to wystarczy z dzień poczekać [przespać się] i surowce będą ;]
Gość
tia... po takim przespaniu to ja mam np (po 8 godzinach) 28k metalu.. wybacz ale nie na wiele mi to starczy... (mowie o badaniach lub budynkach...) no oczxywiscie sa i rajdy... ale z krysztalem w tej kwestii ciezko u mnie...
Gość
to ja shikhen bardzo chętnie wezmę ;] tak ze 30k jak ci nie sprawi kłopotu, ale wezmę ile dasz ;]
Gość
oki juz leci...
Gość
thx ;]
Gość
potrzebuje 3 tys.metalu i deutru, prosze niech mi ktoś prześle
----> nie pisz dwukrotnie tego samego...<---------(edited by Shikhen)
Gość
jak ci shikhen zbywa metalu to ja bardzo chętnie wezmę... - jeszcze raz... ;]
Gość
na razie mi nie zbywa urwalo mi sie jedna zrodla metalu.. ale zobacze pozniej jak bede mogl to cos przesle.
Gość
siemka moze ktos mi przesłac troche metalu bo mi braknie prosze moje namiary to 5:173:9 prosze o pomoc a jak nikt sie nie odezwie to pisze do całego sojuszu bo to jest denerwujace ze pisza zeby pisac na forum jak nikt nie odpowiada:P
Gość
napisz ile tego potrzebujesz zobaczymy co da sie zrobic
PS: a tak wogole blinek od Blink 182? : D
Gość
dsajcie mi sur prosze plis
Gość
ze niby co?
Gość
nie przesadzaj z tym pisaniem ogolnie do sojuszu blinek.. jesli ci nikt nie odpowiada to znaczy ze nie moze itp itd
jak chcesz byc namolny i zebrac to pisz ostatecznie PW do kazdego z sojuszu oddzielnie... ale nie do ogolu....
Pozdrawiam........
Gość
a ja nawet bym sie chetnie podzielil surowka bo wlasnie wypocilem O.W. tylko powiedz na co ile i czego a nie
a pozatym to ze bedziesz pisac do wszystkich to co najwyzej mozesz zdenerwowac ale nijak skorzystasz
Gość
ja moge komuś coś przesłac bo troche mam tylko się nie denerwuj EmperorNvc jak chcesz to może ci coś prześle jak moja flota wruci bo znuw już atakuje już 9 raz