Gość
moge komuś coś troche przesłać i sory że wtedy tak dużo pisałem
Gość
zidan czy Ty przeczytałeś to co Ci napisal np. Valf niedawno..?
Gość
sory że tak dużo pisałem ale nie zobaczyłem że są strony 1 2 3 4 i ciągle byłem na 1 i mi nie wyświetlało to co je napisałem dopiero potem sie skopowałem
Gość
jesli ktos moze to prosze o 30 K krysztalu tyle wlasnie bede potrzebowac na Napęd nadprzestrzenny(Poziom 4) do O.W. jak wroca wszystkie moje floty
Gość
siemka jestem jacek i potrzebuje sur moze ktos mi przesłac???????
Gość
blinek pisz posty tam gdzie ich miejsce tak na przyszlosc a nie do ksiegi pisac prosbe o surowce ; ) a tak wogole to proooosze o troche tego krysztalu : D bo O.W.y az mi sie snia po nocach
Gość
wielkie dzieki jak wybuduje to zaczne cos zgarniac to moge Ci wyslac jakas czesc tej sumy bo krysztal juz mi nie bedzie tak potrzebny
Gość
oj bedzie bedzie...
Gość
zawsze się przyda to na budynek to na badania i takie tam ja terz mam często po wyżej 100 tys kryształu to i tak zostaje mi 50 tys albo i mniej
Gość
Potryebuje krysztal.
6:30:12, 6:30:13, 6:30:14
Gość
fajnie ja też.. nie wiem czy czytałeś cały ten wątek ale tak po krótce.. sojusz to nie jest Caritas.. wieć po pierwsze jeżeli czegoś naprawde potrzebujesz to możesz o to poprosić a nie na zasadzie przeslijcie mi (w "metalu" to samo) a po drugie napisz do czego Ci to tak natychmiast potrzebne bo jeżeli tak po prostu bo Ci sie nie chce samemu pokombinować tylko dostać wszystko na tacy to raczej nie masz na co liczyć.. to tyle co chcialem powiedzieć..
Gość
potrzebuje ok. 100k kryształu na napęd nadprzestrzenny na 5lvl.. chce żeby mi sie do piątku zbudował bo wyjeżdzam i nie bedzie mnie do wtorku i wtedy włącze sobie wynajdywanie tech laserowej na 12lvl.. i bede mógł budować pancerniki po powrocie z weekendu :] za ten kryształ na dzień dzisiejszy moge wysłać mniej wiecej 200k metalu lub ok. 50-60k deuteru.. wiec jak sie znajdzie ktoś kto choćby część mógłby tego wysłać to bardzo bym prosił
Gość
Oki ja ci juz wysylam. A poprosze w zamian tego deuteru...